Den traditionelle julebuffet

Marineret sild m. hjemmelavet karrysalat og rå løg.
Stegt rødspættefilet m. citron og hjemmelavet remoulade.
Lun leverpostej m. bacon og champignon.
Ribbensteg m. hjemmelavet rødkål.
Stegt medister m. vendsysselsk grønlangkål, brunede kartofler, kanel/sukker og hjemmesyltede rødbeder.
Risalamande m. hjemmelavet kirsebærsauce.
Brød og smør.

Min. 10 couverter
Pris pr. person kr. 189,00

Lidt nyt og lidt traditionelt

Laksetatar m. sennepsdressing.
Confiteret and på salatbund m. råmarinede tyttebær.
Timianpølse m. vendsysselsk grønlangkål, hjemmesyltede rødbeder og brunede kartofler.
Langtidsbraiseret gris m. bagte rodfrugter.
Kalkunbryst m. stuffing, grøn kartoffelmos og skysauce.
Frisk rødkålssalat m. æble og fennikel.
Ostebræt m. oliven m.m. og hjemmelavet knækbrød.
Risalamande m. hjemmelavet kirsebærsauce.
• Brød og smør.

Min. 10 couverter
Pris pr. person kr. 259,00

Andesteg med den gode sovs og hjemmelavet rødkål

Lige klar til at lune i ovnen
– og du skal bare sørge for kartoflerne!

Hel and (delt i to)
kr. 299,-

1/2 and
kr. 165,-

Der er mulighed for tilkøb af hvide og brunede kartofler samt Risalamande.
Afhentes d. 24. dec. mellem kl. 11.00 – 14.00