Den bedste krooplevelse

Aalbæk Badehotel ligger centralt i byen med blot fem minutters gang fra togstationen og 20 kilometer fra Skagen. Vi tilbyder et hyggeligt kroophold med den smukkeste natur og dejligste sandstrand indenfor få minutters gang. Og indenfor en time kan du nå det meste af Nordjylland – den vilde Vestkyst og den milde Østkyst.

Læs mere »

Under en kroferie på Aalbæk Gl. Kro kan du også dyrke kunst og kultur, spille golf på en af de mange golfbaner i Nordjylland, cykle og vandre, se på trækfugle, shoppe, gå en tur på havnen eller bare nyde livet i rolige omgivelser på kroen.

Uforglemmelig kroferie

Lidt væk fra de store turistbyer i Nordjylland tilbyder vi et hyggeligt kroophold med fokus på atmosfære og afslapning. Her på badehotellet er den personlige service i højsædet, og vores vigtigste mål er, at du får en uforglemmelig kroferie i fantastiske rammer.

Læs mere »

Lige meget, hvor du er på kroen, vil du møde vores servicemindede personale, som altid står klar til at hjælpe, så du blot skal koncentrere dig om at nyde kroen, naturen og samværet med familien og venner i uformelle omgivelser.

Kroophold for livsnyderen

Ud over det traditionelle kroophold med fokus på hygge og den gode kromad tilbyder Aalbæk Badehotel også flere kroferiepakker. Det kan blandt andet være en livsnyder-kroferie med lidt ekstra forkælelse på værelset og lækker kromad i restauranten. Vi kan også danne rammerne til din næste krofest, hvor dine gæster kan overnatte til en særpris.

Læs mere »

Eller hvad med et golfophold tæt på en af Nordjyllands mange fine golfbaner. Med et kroophold på Aalbæk gl. Kro har I det perfekte udgangspunkt til golfture i hele Nordjylland. Spil på golfbanerne i Hvide Klit, Sindal, Hirtshals, Frederikshavn, Sæby, Brønderslev eller Hjørring og oplev den smukke nordjyske natur, mens dyster i golfens ædle spil. Når I kommer hjem fra golfbanen, er der hver dag et godt glas vin eller en kølig fadøl klar, så I efter golfen kan hygge jer og sammenligne scorekort eller lave næste dags gameplan.

Krofest i skønne rammer

Hold din næste krofest på Aalbæk Badehotel. Vi danner rammerne til en hyggelig krofest i smukke omgivelser.
Vores personle servicerer under hele festen så du kan slappe af og nyde festen. Vi hjælper med sammensætning af menuen og når du holder krofest på Aalbæk Badehotel har dine gæster mulighed for overnatning til en formidabel pris.

Skagen All Inclusive ophold

Et unikt ophold med frokost i Skagen

Nyd et dejligt ophold med 2 overnatninger og en betalt frokost på det populære Pakhuset i Skagen.

Kan bookes fra d. 19. september t.o.m. d. 22. december 2022

Miniferie Skagen

Vælg 1, 2 eller flere overnatninger

Tag en dejlig miniferie på badehotellet ved Skagen. På din miniferie kan du opleve Skagen men også resten af naturskønne Nordjylland.

Golfophold

Vi tilbyder golfophold i 3 dage

Kom og spil golf på Nordjyllands fine golfbaner. Med et golfophold på Aalbæk Badehotel har du den perfekte beliggenhed til områdets fine golfbaner.

Håndværkerophold

Priser fra 925,00 kr.

Arbejder du i Nordjylland har vi en håndværkerpakke tilpasset dine behov og til en meget rimelig pris.

På gensyn

Når du forlader Aalbæk Badehotel efter et forhåbentligt dejligt kroophold skulle vi gerne have opnået, at du siger på gensyn og bliver sendt hjem, som en af vores mange ambassadører, der kommer tilbage år efter år, så er vores mål nået. Det er vigtigt at du kommer til os, hvis der på nogen måde er noget vi kan gøre for, at dit kroophold bliver bedst muligt.