Nordjyllands fineste golfbaner

Med Skagen og Frederikshavn indenfor en halv times kørsel, er Aalbæk Badehotel det perfekte udgangspunkt for et golfophold i Nordjylland.

Her finder du udfordrende baner i smuk natur, hvor I kan kombinere fysisk aktivitet, mental opladning og hyggeligt samvær. De mange nordjyske golfbaner ligger så tæt, at I sagtens kan prøve flere baner i løbet af golfopholdet.

Tag på golfophold med venner, familie eller kollegaer og prøv en eller flere af de mange golfbaner i eks. følgende golfklubber:

Golfklubben Hvide Klit
Sindal Golf Klub
Frederikshavn Golf Klub
Sæby Golfklub

Golfophold med masser af muligheder

Under golfopholdet kan I både spille på smukke baner tæt ved vandet og stærkt kuperede baner i indlandet. Kort sagt er der masser af muligheder for at opleve den friske luft og det grønne græs, mens I går de 18 huller.

Når I kommer hjem fra golfbanen, er der hver dag mulighed for at købe et godt glas vin eller en kølig fadøl, som I kan hygge jer med, imens i sammenligner scorekort eller laver næste dags gameplan.

Golfophold – min. 2 overnatninger

Opholdet inkluderer pr. person:
2 overnatninger i dobbeltværelse
2 x lækker 2-retters menu
2 x stor morgenbuffet
2 x green fee

I kan selv booke tid på Golfbox, men vi hjælper naturligvis også gerne med det.

FRA KR. 1.249,00 PR. PERSON PR. DAG 

Hverdags-golf - min. 2 overnatninger

Er du glad for golf – så vi har vi lavet et super golftilbud på hverdage

Opholdet inkluderer pr. person:

2 overnatninger i dobbeltværelse

2 x lækker 2-retters menu

2 x stor morgenbuffet

2 x green-fee til Frederikshavn golfklub

Opholdet kan bookes fra den 4. september

FRA KR. 895,00 ,- PR. PERSON PR. DAG

Hverdagsgolf er et tidsbegrænset specialtilbud til en ekstra skarp pris, som vi har lavet i samarbejde med Frederikshavn Golfklub – tilbuddet gælder derfor kun til Frederikshavn Golfklubs bane

Frederikshavn Golfklub

Frederikshavn Golfklubs bane ligger på Lerbæk Hovedgårds arealer nord for Frederikshavn – ca. 20 km. fra Ålbæk. Banen er anlagt i  smukke omgivelser omgivet af en fredskov, den har mange søer og vandløb, og må betegnes som parkbane. Terrænet er fuldstændigt fladt og derfor let at gå.

I 2022 var banen vært for Challenge-touren og i 2023 spilles der i august DM for seniorer. Banen står skarpt med spændende huller og fine greens.

Læs mere på Frederikshavn Golfklubs hjemmeside:

Det sker på toppen af Danmark

Se et udpluk af vore mange spændende oplevelser i området