Overnat på Aalbæk Badehotel

Badehotellet har 59 værelser der både udlejes som dobbelt- og enkeltværelse. Se nedenfor hvilke værelseskategorier vi tilbyder. Se værelsesprisen for den periode du ønsker, ved at klikke på book online.

Gratis WiFi
Ikke-ryger værelser
Smart TV
Bad og toilet
Plads til at arbejde
Hunde er velkomne

Superiorværelse

Badehotellets største værelser er indrettet i lyse farver med eget bad/toilet, skrivebord, klædeskab, føntørre, fladskærm TV, gratis internet adgang samt bakke med el kedel, gratis kaffe/te. Alle værelser har balkon eller terrasse, hvor der om sommeren er stole og bord. Mange værelser har trægulve og er allergivenlige. Alle værelser er på 1. sal.

1-4 personer

Standardværelse

Standard værelser i pæne lyse farver med eget bad/toilet, klædeskab, føntørrer, fladskærm, gratis Internet, skrivebord samt hyggehjørne med 2 lænestole og bord samt mulighed for at lave kaffe/the på værelset. Alle værelser er med trægulve og er dermed allergivenlige. Størstedelen af værelserne ligger i stueetagen og om sommeren, er der stole og et bord udenfor værelset.

1-2 personer

Økonomiværelse

Dobbeltværelse med bad/toilet. Værelset er i ældre stil med skrivebord, klædeskab, føntørrer, fladskærm og gratis Internet. På 4 af værelserne i denne kategori må der være hund på mod en ekstra betaling på kr. 200,-. Det er muligt at være op til 4 personer på værelse i denne kategori. Pris pr. opredning pr. nat er kr. 300,-

1-4 personer