Overnat på Aalbæk Badehotel

Badehotellet har 59 værelser der både udlejes som dobbelt- og enkeltværelse. Se nedenfor hvilke værelseskategorier vi tilbyder. Se værelsesprisen for den periode du ønsker, ved at klikke på book online.

Gratis WiFi
Ikke-ryger værelser
Smart TV
Bad og toilet
Plads til at arbejde
Hunde er velkomne

Superiorværelse

Badehotellets største værelser er indrettet i lyse farver med eget bad/toilet, skrivebord, klædeskab, føntørre, fladskærm TV, gratis internet samt en bakke med el kedel og gratis kaffe/te. Alle værelser har balkon eller terrasse, hvor der om sommeren er stole og bord. Mange værelser har trægulve og er allergivenlige. Alle værelser er på 1. sal.

1-4 personer

Standardværelse

Standard værelser i pæne lyse farver med eget bad/toilet, klædeskab, føntørrer, fladskærm, gratis internet, skrivebord samt et hyggehjørne med 2 lænestole og bord og muligheden for at lave kaffe/the på værelset. Alle værelser er med trægulve og er dermed allergivenlige. Størstedelen af værelserne ligger i stueetagen og om sommeren, er der stole og et bord udenfor værelset.

1-2 personer

Økonomiværelse

Dobbeltværelse med bad/toilet. Værelset er i ældre stil med skrivebord, klædeskab, føntørrer, fladskærm og gratis internet. På 6 af værelserne i denne kategori må der være hund på mod en ekstra betaling på kr. 300,-.

1-4 personer